Om Oss

Lite mer oss......FLYTGOLV i GÖTEBORG AB är ett företag med erfarenhet och kunskap uppbyggt under 12 år som rikstäckande entreprenör.

Erfarenheten gäller läggning av flytspackel och tillhörande arbeten så som läggning av Eps, Ljudgolv, Industrigolv, badrum och stora liksom små läggningar av flytspackel på alla typer av underlag.


Vår ambition är att utföra arbeten med golv i alla former till ert och vårt gemensamma bästa för ett långsiktigt samarbete och resultat.

Vi utför våra arbeten med de modernaste maskiner, pumpar och övrig utrustning för ett optimalt resultat och med hänsyn till samtliga miljökrav som ställs på både material och maskiners utförande.


Vi utför både små och stora uppdrag åt stora och små företag.


Arbetet utförs alltid enligt leverantörens anvisningar som förmedlas till Flytgolv i Göteborg via utbildning, produktblad och säkerhetsdatablad.           

Genom information om nya och förbättrade produkter och arbetsmetoder skall Flytgolv i Göteborg sträva efter att ständigt förbättra sig inom såväl kvalitets som miljöområdet. Gällande miljölagar skall alltid följas vid arbete.Några av de projekt vi har fått förtroendet att flytspackla....               STUVERIET


Ett spännande projekt på 10000 m2 som vi spacklar för Betonmast

    VÅGHUSET & BRICKS STUDIOS 


I området kring Masthugget händer det mycket just nu. Här spacklar vi för NCC  33000 m2 

             GÅRDA VESTA 


94 meter högt reser sig den högsta kontorsbyggnaden i Göteborg och 30000 m2. Här avslutade vi vårt arbete för PEAB under februari 2021 

         QUALITY HOTEL WEAVERK21 bygger ett prestighotell på 320 stycken hotellrum i Mölndal fördelat på 19000 m2.

                 KRONJUVELENVi på Flytgolv i Göteborg AB kommer att flytspackla Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen med sina 27 våningar för JM.                             SISJÖDAL


Veidekke kommer att bygga 160 hyreslägenheter åt  i Sisjödal, Göteborg. Projektet är en totalentreprenad fördelat på fyra huskroppar.

Här börjar Flytgolv flytspackla sommaren 2021

                                   NATRIUM


Nu samlas de olika naturvetenskapliga institutionerna till en plats, Natrium - Medicinareberget. I detta projekt kommer Flytgolv i Göteborg AB att flytspackla för Skanska.

Lokalerna uppgår till sammanlagt 32 000 kvadratmeter och kommer rymma 3 000 studenter och 600 medarbetare.

                           TOLERED


I bostadskvarteret Trettioett i Tolered som byggs mitt i hjärtat av Hisingen har vi på Flytgolv I Göteborg AB fått förtroendet att vara med och flytspackla 110 stycken bostadsrätter för Skanska.

Bostadskvarteret Trettioett är ett område som har nära till allt, affärer, restauranger och natur alldeles intill . Ändå är det bara 15 minuter från Göteborgs innerstad.               PLATINAN


Vi är glada att få förtroendet att spackla

detta projekt på drygt 60000 m2 för PEAB Detta är ett av de största projekten i Göteborg just nu.

             EKEBÄCKSHÖJD 


Här påbörjade vi spackling av bostäder för Skanska under vintern 2020. Totalt består området av 361 lägenheter och det på 38000 m2

            SGS SANDARNA


Skanska bygger 327 stycken lägenheter åt SGS Studentbostäder. Ca. 22000 m2 skall spacklas här.

                 CITYGATEI Gårda bredvid Ullevi kommer vi att flytspackla i denna fina byggnad för Skanska och då ca 40000 m2 under 2021
              CLARION HOTELL DRAKEN 


Flytgolv i Göteborg AB kommer att flytspackla det nya hotellet som K21 bygger vid Järntorget. Hotellet är 34 våningar högt och kommer att bli Göteborgs hittills högsta hotell.


                 VILLA STADSSKOGEN


Flytgolv kommer att flytspackla åt Peab Bostad som bygger ett nytt grupp- och äldreboende i Alingsås. Äldreboendet får namnet Villa Stadsskogen, består av 60 lägenheter och ligger i det växande området Stadsskogen.

                               HÖKÄLLA


På det gamla sjukhusområdet Lillhagsparken bygger nu Peab 288 nya hyreslägenheter åt beställaren Tornet.
Projektet har fått sitt namn från den herrgårdsbyggnad som fanns i området fram till 1933.
Det skall byggas två stycken lamellhus i tegel, fyra stycken punkthus samt ett underjordiskt garage.


                       KULTURHUSET


Då har vi avslutat vårt arbete på ett väldigt fint och speciellt projekt, Kulturhuset i Bergsjön som vi jobbat tillsammans med Veidekke under 2021.

Kulturhuset byggs i tre våningar. I byggnaden kommer det finnas bibliotek, utställningsytor, musikstudio, black box och studierum för de som vill arbeta med lera, foto och textiler. Dessutom ska det finnas möjlighet till filmvisning och festlokal för upp till 150 människor.

Vi på Flytgolv är känner oss hedrade att fått vara med som flytspackelentreprenör i detta projekt under 2021.

Några till....

                                 ESPLANADEN


Vi har fått förtroendet att få flytspackla detta projekt för Skanska, brf Esplanaden. Det 62 st bostadsrätter som byggs för HSB  med en härlig utsikt över Krogabäcksparken.

Bakom utformningen står Wingårdhs arkitekter som hämtat inspiration från omgivningen när de ritat husen.

Flytgolv i GBG AB får vara med när Skanska bygger en helt ny – och Hisingens första – spårvagnshall och det på Ringön.

Det är Göteborgs längsta pågående byggprojekt just. Det kommer finnas uppställningsplatser för 100 spårvagnar när projektet är klart.


Vi tackar allra ödmjukast för detta förtroende.


PEAB-Lundbyskolan


Vi har fått i uppdrag att flytspackla nya Lundbyskolan för PEAB. Projektet är på ca 9300 m2.

Den blivande högstadieskolan i Lundby ligger mittemot Bravida Arena och Lundbybadet. Projektet är lokalförvaltningens hittills dyraste med en budget på över en halv miljard. För det får Göteborg förutom skolan två fullmåttshallar, kulturskola och en renoverad 1950-talsaula med plats för 800 åskådare.

Tack PEAB för förtroendet att vi får flytspackla detta fina projekt.

                                    KARLASTADEN


Nordens högsta byggnad och Göteborgs första skyskrapa som sträcker sig 245 meter upp i luften.

Flytgolv GBG AB är stolta att få vara med i projekt Karlastaden som fortsätter att växa med 180 bostäder med både hyres- och bostadsrätter på fastigheten (Capellas Tosito). Bostäderna ska byggas i två huskroppar, ett lamellhus på åtta våningar och ett punkthus på 17 våningar.
Vi kommer även att flytspackla Karlatornets podiebyggnad.

Flodens Byggnads AB - Sjöfartsmuseet

Under senare år har många arkitekter upptäckt att designspackel är ett lämpligt golvalternativ i butiker och andra utställningsmiljöer där föremål exponeras.
Sjöfartsmuseet Akvariet stängde i september 2018 för en stor om- och tillbyggnad och som invigs i slutet av 2022.

Här har Flytgolv Gbg AB fått förtroendet att flytspackla entréplan med designspackel för Flodens Byggnads AB. Ett väldigt vackert och välkomnande golv kommer att möta besökarna när det åter öppnas.


Tuve Bygg AB - Objekt Korallen

Flytgolv Gbg AB har fått uppdraget att flytspackla bostäder för Tuve Bygg AB i Frölunda Park – där målet är att området ska vara något utöver det vanliga och att skapa ett trivsamt boende för personer i alla stadier av livet.
Projektet Korallen omfattar 205 st. hyresrätter på cirka 16 000 kvm totalt. Inflyttning är planerad till våren 2024.

Vi tackar Tuve Bygg AB för förtroendet att få utföra flytspacklingarna på detta fina objekt.


....och många andra fina projekt som vi är glada att få flytspackla runt om i Sverige.

© Copyright. All Rights Reserved.